Boost je relatie

Start je week met een online opkikkertje!

telkens van 20.00 – 21.30 u.

22/02/22routine

01/03/22communicatie

08/03/22affectiviteit & seksualiteit

15/03/22kinderen

22/03/22waarden

28/03/22evolutie & groei

Schrijf je in voor de gewenste sessie!

Maxime en Athénais vertellen:

Vier jaar geleden volgden we, op aanraden van onze ouders, een weekend van Enounter als voorbereiding op ons huwelijk. Dit was voor ons een bijzondere ervaring. We leerden er op een open en eerlijke manier te communiceren via liefdesbrieven, een techniek die we nu nog steeds toepassen. Dit weekend legde voor ons een stabiele basis voor ons huwelijk en gezin.

Sindsdien zijn we Encounter Vlaanderen blijven volgen en zo kwamen we uit op deze webinarreeks. Omdat we van mening zijn dat liefde een actieve inzet vraagt, wilden we deze graag volgen. Door verbouwingen aan ons huis, het krijgen van een baby en het uitbouwen van onze professionele dromen waren we de wijze lessen van het weekend een beetje uit het oog verloren. Tijdens de webinars maakten we bewust tijd voor elkaar, leerden we opnieuw oprecht te luisteren naar elkaar en leerden we creatieve manieren om onze liefde voor elkaar te blijven tonen.

Het theoretische gedeelte hielp ons de rode draad doorheen een relatie rationeel te begrijpen. Het waren vooral de persoonlijke ervaringen van Hildegarde, Johan, Leen en Jan die voor ons een meerwaarde vormden. Dit deed ons beseffen dat elke relatie kampt met gelijkaardige uitdagingen en dit gaf ons perspectief. Ondanks het online gebeuren voelden we de open en authentieke sfeer van verbondenheid tussen alle koppels.

We speelden sowieso al met het idee om ooit nog eens een weekend van Encounter te volgen maar we vonden deze werkvorm op dit moment in ons leven een fijn alternatief. Wij hebben nu, op onze beurt, deze reeks aangeraden aan onze ouders en enkele vrienden.

%d bloggers liken dit: